Als u bij ons verblijft, ziet u direct bij aankomst onze woonboerderij.
Hier wonen aan de voorzijde Ria en Sjaak Barendregt en aan de achterzijde Henk en Renate en onze kinderen Willem en Hannah Wolswinkel.

In 2016 zijn wij in Geesbrug komen wonen met de ambitie om deze plek ook met anderen te delen. Met u, met jou! 
We vinden het ons voorrecht om het onze gasten naar de zin te maken. Dit doen wij overigens nog naast ons reguliere werk. We staan uiteraard wel 24/7 voor u, voor jou, klaar! 

Wij hechten aan onze kleinschalige opzet waar rust en ruimte centraal staat. Zo zult u merken dat onze accommodaties vrij gelegen zijn, waardoor iedereen voldoende van de privacy kan genieten.

Voor wandelaars en fietsers is Het Hooge Veentje een geweldige uitvalsbasis om even bij te komen. Én voor (jonge) gezinnen een veilige en unieke plek om te verblijven. En zoals u onder het kopje 'omgeving' kunt lezen, is er voor iedereen wat leuks te beleven. 

Ons terrein (van 1 hectare) bestaat grotendeels uit een bos en een gedeelte gras. Een scala aan vogels en andere dieren heeft hier zijn plekje gevonden. Dus ga rustig voor uw accommodatie zitten met een goed boek, een gezelschapsspel of alleen een lekker glaasje en geniet ervan. Voor de kinderen is er een klein speeltuintje met trampoline, glijbaan en schommels (eigen risico). 

Wij hopen dat u volop zult genieten van een verblijf bij Het Hooge Veentje!